Professionell badrumsrenovering i Trelleborg

Är det dags att göra om badrummet? Är du orolig för att ditt badrum inte är tätt? Vi utför badrumsrenovering i Trelleborg med omnejd.

Ett nytt och fräscht badrum skapar både en lyxig känsla och höjer även värdet på din fastighet. Det kan också förhindra tråkiga vattenskador om ditt gamla badrum inte håller måttet eller är slitet.

En badrumsrenovering innebär ofta en stor investering, oftast 150 000kr och uppåt. Vi eftersträvar alltid ett godkänt våtrum i sin helhet enligt gällande branschregler för er badrumsrenovering och det krävs både kunskap, erfarenhet och noggrannhet för en lyckad renovering. För att kunna garantera ett godkänt våtrum i sin helhet utför vi aldrig delrenoveringar, d.v.s. vissa delar av våtrummet.

Trygg badrumsrenovering i Trelleborg

Vi erbjuder helhetslösningar för din badrumsrenovering i Trelleborg med omnejd. Vi tillhandahåller alla de yrkeskategorier som behövs för ett godkänt våtrum och vi är givetvis våtrumscertifierad via BBV. För El- och VVS arbeten samarbetar vi sedan länge med lokala väletablerade företag i Trelleborg såsom Assemblin samt EA Installationer och alla hantverkare har behörighet för det arbete de utför. På så vis får vi en smidig byggprocess och du kan känna dig trygg med att vi finns med er i många år framöver.

Kontakta oss för badrumsrenovering i Trelleborg

Behöver du hjälp med badrumsrenovering i Trelleborg med omnejd? För en lyckad badrumsrenovering är det oerhört viktigt med en tydlig målbild av det färdiga resultatet. Ju mer detaljerad bild vi får av ditt badrum desto bättre och mer korrekt offert kan vi lämna och då blir också hela utförandeprocessen snabbare och smidigare.

Fyll i formuläret så kontaktar vi er för ett platsbesök där vi noggrant kontrollerar förutsättningarna för ert nya drömbadrum.

badrumsrenovering mur kakeldesign

Före- / efterbilder