Kvalitativ putsning i Skåne

Är det dags att putsa om huset? Eller behöver du bara fräscha upp den befintliga fasadputsen med en ommålning kanske? En fasadputs har en begränsad livslängd som allt annat men med rätt underhåll kan du förlänga den med många år och till och med decennier. Med vår mångåriga kunskap kan vi erbjuda en totallösning för din putsfasad, oavsett behov, som du kan känna dig trygg med i många år framöver.

Fasadputs

Fasaden är en viktig byggnadsdel för att resten av ditt hus ska må bra. Det är också en viktig del för husets karaktär och kan i många fall lyfta intrycket på huset mångdubbelt. Oavsett om det handlar om en omputsning eller en uppfräschning av den befintliga putsen kan vi erbjuda totallösningar tillsammans med vår systemleverantör STO Scandinavia, som har ett brett utbud av produkter av högsta kvalité. Tillsammans tar vi fram en åtgärdsplan och ett kostnadsförslag för din putsfasad i Skåne.

Invändig putsning

Husets invändiga väggar kan med fördel putsas med olika sorters tunnputs för att ge rätt känsla och karaktär oavsett om väggarna är murade eller är gipsbeklädda lättväggar.

Kontakta oss för putsning i Skåne

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid putsning i Skåne. Med vår kompetens och erfarenhet kan vi garantera att vi levererar ett hållbart resultat som du kan känna dig trygg med.