Professionell plattsättning i Skåne

Vi utför professionell plattsättning i Skåne och arbetar alltid efter att leverera en produkt av högsta kvalité och som ni kan känna er helt trygga med. Kakel och klinker är numera en självklarhet i alla hem och plattsättningen är idag vårt största arbetsområde, där vi ligger i absolut framkant med kvalité, kunskap och bemötande.

Vi följer plattsättningens utveckling

Branschen är i ständig utveckling och trenden med storformats plattor, natursten och detaljer utöver det vanliga är tydligt uppåtgående och här för att stanna. Många lägger gärna det där lilla extra i badrummet för en lyxig känsla och har gärna klinker som en genomgående golvbeläggning i sitt hus som är både funktionellt och hållbart. Vi utför plattsättning runt om i Skåne och ser till att arbetet utförs på rätt sätt, med högsta kvalité och med lång livslängd.

Plattsättning av högsta kvalité

Nivån på förväntat slutresultat ökar ständigt och ställer höga krav på alla entreprenörer, vilket vi tycker är fantastiskt kul, och en tydlig kommunikation mellan plattsättaren och beställaren är ett måste för att kunna leverera en produkt av högsta klass. Just bemötande och kvalité genomsyrar allt i vår verksamhet och gör oss unika i branschen. Våra fantastiska plattsättare har alltid uppstartsmöte med dig som kund för att få en korrekt bild av vad som förväntas av oss och har alltid goda tips och råd att ge om du är osäker på någon detalj.

Våtrumscertifierad plattsättning i Skåne

Vi håller oss ständigt uppdaterade om gällande branschregler och har även interna utbildningar för att säkerställa en jämn och hög nivå på alla våra medarbetare. Givetvis är vi våtrumscertifierade enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Kontakta oss så tar vi hand om din plattsättning i Skåne.

Är det dags att göra om badrummet? Vi erbjuder helhetslösningar på er badrumsrenovering.