Duktiga plattsättare i Skåne

Mur & KakelDesign AB är din plattsättare i Skåne och idag är vi 13 fantastiska medarbetare som alla brinner för att uppfylla våra kunders drömmar och önskemål. Kvalité och bemötande är två saker som genomsyrar hela vår verksamhet och är det som utmärker oss i branschen.

Erfarna plattsättare i Skåne

Vi är specialiserade och har lång erfarenhet inom plattsättning och puts, framför allt inom småhusbranschen, där vi utför arbete i nyproducerade villor. Några av våra trognaste kunder som anlitar oss frekvent och som vi har ett mångårigt samarbete med är:

  • Myresjöhus / OBOS
  • Haak´s Stenhus
  • Örementhus
  • Dast Stenhus

Vi är också väldigt glada och stolta över ett nyare samarbete med Treano Bygg som bland annat bygger sitt koncept Sawi Exclusiv Homes som är fantastiska arkitektritade exklusiva hus.

Vi utför även Badrumsrenoveringar och Fasadrenoveringar till privatpersoner och företag där vi kan erbjuda helhetslösningar i form av totalentreprenad.

Kontakta våra plattsättare i Skåne

Behöver du hjälp av våra plattsättare i Skåne? Tveka inte på att kontakta oss. Oavsett storlek på arbetet sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar alltid aktivt för en smidig process genom hela projektet, oavsett om vi är totalentreprenör eller om vi anlitas som UE. Detta gynnar alla inblandade i projektet, från ledning till slutkund.