Hållbar murning i Skåne

Vi hjälper dig med murning i Skåne. Inom murning utför vi allt från tegelfasader, husstommar i lättbetong och lättklinker, kallmurar i till exempel lättklinkerblock och montering av öppna spisar. Vårt största arbetsområde är oftast nyproducerade villor, men även om- och tillbyggnader där vi kan utföra arbetet på totalentreprenad om så önskas.

Noggrann murning i Skåne

Vi på Mur & Kakeldesign har bred kompetens och lång erfarenhet inom murning i Skåne. Våra murare skapar hållbara lösningar för att du ska få din bostad exakt som du vill ha den. Inga projekt är för stora eller för små för oss och vi arbetar alltid noggrant för att leverera ett resultat du blir nöjd med. Vid murning i Skåne använder vi alltid rätt redskap och arbetar enligt vår miljöpolicy. Tillsammans med dig planerar vi val av material och ger dig tips samt råd i vad som kan funka bäst.

Kontakta oss för murning i Skåne

Behöver du hjälp med murning i Skåne? Kontakta oss! Vi lyssnar till dina behov samt önskemål och tar snabbt fram en kostnadsfri offert. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök och hjälper dig hitta en lösning som passar dig bäst, utifrån det du berättar för oss. Anlita oss för murning i Skåne!